BELANGRIJK om te weten.

 

Beste klanten,

Met pijn in mijn hart moet ik jullie meedelen dat ik per direct STOP met het maken van “opmaat en persoonlijke “ bestellingen.

**Behalve geboorte  en naam vlaggen lijnen.**

Ik heb lang gewikt en gewogen en valt me best zwaar. Door de enorme drukte met aanvragen en verwerken van de bestellingen blijft er weinig privé leven meer over. Debontewereld is ontstaan uit hobby, maar dat is het al een aantal jaren niet meer. De druk neemt alleen maat toe.

Vandaar mijn besluit om het wat rustiger aan te gaan doen.

Alles wat in de shop staat kan gewoon worden besteld en word op de gebruikelijke wijze afgehandeld.   Met regelmaat worden er nieuwe artikelen geplaatst.

 

Bestellingen van vlaggetjes / naamslingers graag in overleg.

Wil je er één bestellen, neem dan even contact op via  info@debontewereld.nl   Of bestel via de site, daarna word er contact met u opgenomen.

*********************************************************************************************

Beste klanten die een hotmail account hebben,

Het komt nogal eens voor dat ik een mail krijg , en dat er gezegd word: Ik heb een bestelling gedaan en vervolgens heb ik nog niets gehoord. Weet dan dat ik altijd binnen een paar uur reageer.

Bij veel hotmailaccounts komen de *info* mails in de spambox terecht. Zo ook de mail van de bontewereld.

Controleer dus ook met regelmaat de spambox op wel gewenste inkomende mail.

 

Ik reageer doorgaans binnen 24 uur!!

 

Alvast bedankt

*******************************************************************************************************************************************************************