Het Goede Doel

http://www.newbornlife.nl Hier komt u rechtstreeks op de site.

De stichting zet zich in om nieuwe kansen te creëeren op een nieuw leven voor afrikaanse vrouwen die lijden aan de aandoening Vesico Vaginale Fistel. Doordat de bevalling van zo`n vrouw niet goed verliep, ontstond er een inwendige beschadiging, waardoor ze voortdurend urine verliezen. Als gevolg daarvan worden deze vrouwen uitgestoten door de omgeving en de Afrikaanse maatschappij. Ze horen er niet meer bij.

De stichting Newbornlife zet zich in om geld te verzamelen voor hersteloperaties voor deze vrouwen. Na de operatie word er gezorgd voor medische nazorg en maatschappelijke begeleiding. Hierdoor begint er voor deze vrouwen "een nieuw leven".

 

 

 

http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/newbornlife/ Hier kunt u ook allerlei leuk, hippe en handgemaakte artikelen vinden, wat ook ten goede komt voor het goede doel!!

 

http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/saskiacards/ Saskia fotografeert en maakt daar mooie wenskaarten van. Ze is net begonnen met een webwinkeltje en doet 25 cent van elke kaart naar Newborbnlife.