algemene voorwaarden

Voorwaarden & Privacy


 • Als je een bestelling doet, ben je akkoord gegaan met de voorwaarden!
 • Betaling:
  Je kunt betalen door middel van:
 • - Bank overschrijving op rekening van T.M.Schoon-Bos in Assen  IBAN: NL46INGB0000917103  Wacht met betalen tot u van mij een mail hebt ontvangen met de nota inclusief verzendkosten!
  - Contante betaling bij afhalen van de bestelling.
 • Ik reserveer jouw bestelling gedurende zeven dagen. Mocht de betaling dan niet binnen zijn, dan stuur ik een (herinnerings-) e-mail. Wanneer ik geen reactie ontvang, worden de producten weer te koop aangeboden op de site. De bonte wereld behoudt zich het recht voor om een order te weigeren of in overleg met de klant aan te passen.
 • Afhalen:
  Natuurlijk kun je er voor kiezen om jouw bestelling af te halen. Woon je in de omgeving van Assen, dan kun je, op afspraak, jouw bestelling afhalen.
 • Prijzen:
  Alle opgegeven prijzen zijn in Euro’s, excl. verzendkosten.
 • Annuleren:
  Je kan je bestelling binnen 24 uur annuleren. Stuur hiervoor een mailtje met je naam, adres, en bestelgegevens naar: info@debontewereld.nl
 • Levering:

  Op maat en persoonlijk artikelen en artikelen uit de shop,daarvan vind de levering pas plaats na volledige betaling van de goederen plus verzendkosten.
  Ik streef er naar om zodra je betaling is binnengekomen het artikel binnen 2 werkdagen te verzenden (behalve de opmaat en persoonlijke artikelen,die worden geleverd in overleg met de klant ) De bonte wereld verplicht zich tot het deugdelijk verpakken van goederen opdat de kans op schade tot een minimum wordt beperkt. Indien gewenst kan een verzending hiervoor worden verzekerd. Neem hiervoor contact met mij op.
 • Retourzenden:
  Alle artikelen (mits in de oorspronkelijke staat met alle labels eraan bevestigd) kunnen geruild of geretourneerd worden binnen 14 dagen na ontvangst. De klant moet wel de goederen deugdelijk verpakt en voorzien van een briefje met de bestelgegevens en e-mailadres, voldoende gefrankeerd terug sturen naar: adres krijgt u via de mail. De bonte wereld accepteert NOOIT ongefrankeerde zendingen. Na ontvangst zullen vervangende artikelen worden opgestuurd,danwel het aankoop bedrag excl. Verzendkosten worden terug gestort. De verzendkosten komen altijd voor rekening van de klant. De klant blijft tot ontvangst van de goederen verantwoordelijk voor deze goederen.
 • Aansprakelijkheid:
  De bonte wereld is niet aansprakelijk voor het kwijtraken of beschadigen van de artikelen tijdens het vervoer. Verzending van de artikelen is voor risico van de klant. Je kunt het pakket verzekerd laten verzenden (tegen meerkosten), vermeld dit appart!
  De bonte wereld is niet verantwoordelijk voor type-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Wanneer zich dit voordoet zal de prijs door De bonte wereld worden aangepast.
  De bonte wereld streeft er naar om de foto’s wat betreft kleur zo goed mogelijk te laten overeenkomen met de werkelijke kleuren van het artikel.
 • Privacy:
  De door jouw verstrekte gegevens worden uitsluitend voor mijn bedrijfsvoering gebruikt en nooit verstrekt aan derden. Met uitzondering van TNT-Post ten behoeve van de aflevering van de bestelling.